Pri podjetju Presta d.o.o. skrbimo za zasebnost naših uporabnikov, ki nam, zaradi potrebe po dvosmerni komunikaciji, posredujejo svoje podatke.

Zbiranje podatkov

Na spletnih straneh podjetja Presta d.o.o. lahko z uporabo spletnih obrazcev zahtevate dodatne informacije ali pa z nami stopite v stik prek elektronske pošte. V teh slučajih Vas posebej obvestimo, katere osebne podatke morate posredovati in katere posredujete po želji, kako bodo ti podatki uporabljeni in kako zahtevate odstranitev osebnih podatkov z naših seznamov.

Uporaba in razkritje osebnih podatkov

S tem, ko prek naših spletnih strani posredujete svoje osebne podatke, nas pooblaščate, da jih uporabimo za objavljene namene (kontaktni obrazec, e-pošta). Zbranih podatkov ne bomo namenoma posredovali, prodali, predali treji oseb, ki bi podatke lahko uporabila v zle namene. Poleg tega lahko zbrane podatke uporabimo, razkrijemo in hranimo, kadar to nalagajo predpisi, kadar je to potrebno zaradi zaščite podatkov ter Vas in nas samih pred morebitnimi prevarami in drugimi zlorabami ter v zvezi z uveljavljanjem morebitnih pravnih zahtevkov in obveznosti.

V večini primerov posredovane osebne podatke uporablja podjetje Presta d.o.o. le za potrebe obveščanja svojih interesentov o dejavnostih povezanih s ponudbo podjetja.

Spremembe te Izjave

Izjavo o varstvu osebnih podatkov na spletnih straneh podjetja Presta d.o.o. občasno spreminjamo in dopolnjujemo, zato Vas vabimo, da jo preberete vsakokrat, ko nam posredujete svoje osebne podatke.

 


Več slik / More pictures

PRESTA, Podjetje za nočitvene storitve d.o.o.
PE Marušičeva ulica 1 in Bazoviška ulica 1a, 5000 Nova Gorica
T: 00386-40-803-433,  
E: info@prestagorica.si